Ljubljana, Več znanja za več turizma 2015

V okviru 12. mednarodnega tekmovanja   Več znanja za več turizma so dijaki 4.a GTT, ob pomoči dijakinj 3.a in 3.b GTT, sodelovali z dvema ekipama.
Dijakinje: Anja Bonča, Megan Božič, Kristina Bogataj, Karin Kebe, Nika Peterle Morina in Ajla Hakalo so prejele srebrno priznanje.
Dijaki: Ana Lesnik, Manca Frlic, Anamarija Mlakar, Nina Krznarič, David Šimunović, Ana Pohlen in Alissa Markežič so prejeli dve zlati priznanji: za sodelovanje in za najboljšo nalogo.

Mentorici: Marina Laslo in Manuela Kuzmin Delgiusto

nekaj več o letošnjem tekmovanju:

Festival vodi Turistična zveza Slovenije, na festivalu pa sodelujejo lahko  dijaki in dijakinje vseh srednjih šol R Slovenije, študentje in študentke višjih strokovnih šol, zamejskih srednjih šol pa tudi drugih srednjih oz. višjih šol  izven R Slovenije.  Sodelujoči morajo pripraviti turistični produkt in ga opisati v nalogi, promocijski spot ter izvesti predstavitev na turistični tržnici. Naloga in promocijski spot morata biti objavljena na spletnih straneh šole. Letošnja turistična tržnica je bila  v sklopu Sejma Turizem in prosti čas,  v Ljubljani, 28. januarja. Na letošnjem tekmovanju je  sodelovalo 28. šol , 43 ekip, od tega  dve ekipi  iz naše šole.

(Skupno 26 obiskov, današnjih obiskov 1)